Nyheter!

 

Jag jobbar och går kurser!

2020-11-24

Just nu är det katt-kastrationstider och det kommer honkatter och/eller hankatter till mig på veterinärstationen nästan varje dag för kastration. Jag jobbar överhuvudtaget mycket med katt nu och det trivs jag bra med i det ruggiga höstvädret. Jag träffar en hel del hundar också och utökar klinikverksamheten sakta men säkert. Lite hästklickerlektioner har jag också hunnit med att hålla. 

Nåväl, jag har lyckats hinna med lite kurser och har bokat in mig på några till framöver.

I somras gick jag en jättebra onlinekurs för Milene Wallin och Elin Lindell om läkemedelsanvändning till hundar med beteendeproblem, tex rädslor. "När träning inte räcker, Masterclass"

Den kommer att följas upp med en kurs i maj nästa år om Klinisk etologi och beteendeutredning (hund och katt) för Elin (igen) och Anya Thörnqvist - båda är veterinärer och otroligt duktiga på djur med beteendeproblem. 

På samma linje ligger en kurs jag går just nu, Animal Emotions för Karolina Westlund. 

Ni kanske ser vart jag är på väg jobbmässigt :)

ClickerExpo går online i januari och den är jag också anmäld till. 

På lördag skulle jag ha gått en kurs i rörelseanalys för hund för Annika Falkenberg, men den är flyttad till april pga corona. 

På hästsidan fick jag en mycket bra uppdatering om EMS/IR, som orsakar fång hos häst, på hästdelen av årets veterinärkongress (som också var online). Jag har en idé om att sätta ihop en liten egen onlineföreläsning om detta för er hästägare, vi får se framöver vad det blir. 

Det var allt för nu, förhoppningsvis dröjer det inte 7 månader till nästa inlägg :)

Simpson får representera alla katt-kunder 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)