Nyheter!

 

Aéreo mm

2013-01-06

Innan jul fick mina katter gäster ute på logen. Det var två grannkatter som helt enkelt bestämde sig för att flytta in. De var inte välkomna, mina katter blev rädda och stressade så i samråd med deras ägare bestämdes att jag skulle försöka hitta nya hem åt besökarna. Det lyckades och dagen innan julafton flyttade den siste och det blev lugnt ute på logen igen och mina katter var glada och pigga som vanligt. Innan dess satt de bara och gömde sig i sin sovlåda uppe på loftet och vågade knappt gå därifrån. Så här såg de ut:

Och så här såg gästerna ut:

Igår var jag och provred Aéreo för första gången. Han är ju riden i ca 4 månader nu och är jättefin att sitta på. Oj, vad bra det kändes! Vi får se hur det blir med den där försäljningen... Så här ser han ut nu, i fin kondition och en glad ridhäst:

Det var allt för stunden, ha det gott i januari!

 

 

Antal kommentarer: 2

2013-01-20 15:40:31 - Lisa Sjöblom, famsjoblom@telia.com

Hej Malin! Måste bara säga att du har en jättefin hemsida! Kul att zappa runt och titta på allt och alla! Och vilken fin häst han är din Aéro! Hade jag inte häst så.....allt väl med fölmärren här hemma, tack ännu en gång för din insats! Ha det bäst//Lisa

2013-01-24 21:21:35 - Malin

Hej Lisa! Tack så mycket för berömmet! Så skönt att det gick väl och ditt fina sto mår bra!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)