Nyheter!

 

Det rullar på!

2019-10-30

Tiden går fort när man har roligt heter det ju, och det stämmer verkligen just nu. Hösten fortsatte med kurser och en massa träffar med annat klickerfolk. Först en helgkurs för Joanna Nieznaj och Anne Dirksen (relationstraning.se) om prehab och rehab. Direkt efter det vidare till Carolina Fransson (ohr.se) för samarbete om kombinationen klickertränad häst och veterinärvård, mycket prat om allt möjligt blev det och en del praktisk hästträning också. Lite vila och hästträning hemma och sedan åkte hela familjen till Göteborg så då passade jag på att träffa Anne för mera samtal, planering och hästträning. Ett seminarie om "TAPS and Emotions" råkade det också bli i Göteborg. Efter allt detta blev jag lite däckad i en rejäl segdragen förkylning men nu är jag pigg igen (sol o vinterkänsla istället för ständigt grått och regn på tvären kan spela in). 

Hemsidan blir mer och mer uppdaterad med min nuvarande inriktning jobb-mässigt, passa på att kika runt! Just nu sitter jag nästan och studsar på stolen för jag är så glad över att ÄNTLIGEN, efter att inte ha kunnat massor av gånger (fölningar, jobb, utbränd, barn), ska gå hästtandvårdskursen i Uppsala i månadsskiftet nov/dec, steg 1 av 3 till att kunna bli en riktigt välutbildad hästodontolog. 

Närmast i tiden så kommer konferensen Choice, Control, Communication i Ljungskile, en hel helg med klickerfolk och ett område som är väldigt intressant för mig - kan det bli bättre? I början av nästa år blir det två riktigt lovande rehab-kurser och sedan ska jag börja hålla kurser också, mer om det senare!

Aéreo i maj, just nu är han vinterfluffig istället 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)