Nyheter!

 

Veckans CHOCK!

2010-03-05

Andas ut, det har inte hänt nåt farligt....

Jag lägger nästan aldrig in bilder där jag syns själv men idag blir det ett undantag. I tisdags morse hade jag långt brunt hår (bild kommer senare, programmet jävlas med mig o den blir jättekonstig). Håret var ca 99% av dagarna uppsatt i en tråkig tofs - vad ska man då med långt hår till, det är ju bara i vägen... Så i tisdags var det dags, vid lunchtid var tofsen borta. Numera ser jag ut så här:

eller, rättare sagt, jag såg ut så här när jag kom från frisören. Att få till samma perfekta spretiga rufs med egna händer är en helt annan femma... 

I övrigt i veckan så försvann semestern eftersom en kollega blev sjuk o jag fick rycka in o jobba, så det har inte blivit nåt bloggande.

I onsdags blev jag lite trött på Milagro som roade sig med att välta vattentunnan även när den var välfylld + hade en stor sten i botten. Jag fick bära 330 liter vatten den dagen... Man blir iallafall stark... Tittade i munnen på honom sen på kvällen o 3:e framtänderna är på väg upp så det är väl det som kliar (det har varit lugnt med vattenvältandet ett tag).

Nu när det är så mycket snö så har även min ström i staketen försvunnit. Det är nog i kohagen problemet är för jag verkar inte få över nån ström därifrån. Resultatet är att fölen även roar sig med att plocka ned stängslet. Ibland är det skönt att bo mitt ute i skogen utan nånstans hästarna vill rymma, alla stannar i hagen. Nere i hagen stack översta bandet upp ca 10 cm över snön när det var som värst... och det sitter väl på ca 130 cm eller nåt egentligen (stenmur bakom så snön samlade sig där). Imorse var det ca minus 15 grader här men nu skiner solen o värmer lite.

 

 

 

Antal kommentarer: 5

2010-03-05 16:43:10 - Mamma Vanja, vanja.kihl@telia.com

Hej! Den frissan vill jag gärna låna sedan när jag flyttat till Höör! Jättesnyggt!
Kram , vi ses i morgon! (heart)(heart)(heart)

2010-03-05 21:20:01 - Snygg-Göte von Fornborgen, colliepojken.blogg.se

Malin för tusan du e skitsnygg. En av dom snyggare som heter Malin som jag känner. Colliekramar från den bästa Göte som du känner!!!!:):):):D:D;)(inlove)(flower)(heart)(heart)(heart)(heart)(star)(star)(star)(star)(star)

2010-03-05 21:22:52 - Anna Hulda Eriksdotter

Malin jag håller för en gångs skull med Göte den tokiga colliepojken, du e verkligen skitsnygg.
Kram från Anna(star)(star)(star)(star)(star)

2010-03-07 22:06:17 - Carina, www.legendariopre.blogspot.com

Skitsnyggt, kram

2010-03-23 19:29:30 - Tina, tina.nordgren@sodrarorum.se, nellyson.mine.nu

Men Gud Malin allra bästaste jag känner knappt igen dig! DU ÄR SKITSNYGG!! det var du innan också såklart men detta är liksom DU!!!
Kramar Tina o Gänget!(inlove):);)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)