Nyheter!

 

Fölträning 4-6

2010-03-14

Nu går båda fölen utan problem in på logen. Milagro blir inte längre stressad av att vara ensam på gårdsplanen och har varit på promenad ned till svängen på uppfartsvägen. Han har haft svårt för att gå ut ur hagen, han förstod inte att han fick passera mig utan tvärnitade i grindöppningen (Brisa får godis på marken när jag tar ut honom så hon inte rymmer). Men idag så kunde han gå ut nästan hela vägen innan jag fick knuffa ut rumpan. Man blir glad av lille Milagro, om han är längst bort i hagen när jag kommer så kommer han i full galopp o gnäggar hela vägen, han är så söt!

Brisa har inga problem med att gå ut ur hagen, istället så vägrar hon gå tillbaka in... Jag har börjat ge henne godis på marken när jag tagit in henne för att göra det lite mer positivt att sättas tillbaka i hagen och idag gick hon faktiskt in rätt så lätt. Med henne har jag promenerat ned en liten bit förbi närmsta grannen.

Igår så började jag last-träna. All inredning i släpet är urplockad och jag drog fram det så det stod mitt på gårdsplanen. Milagro kom upp med alla hovarna på lämmen igår och idag så gick han in helt. Brisa gick in helt redan igår och gjorde om bedriften idag. Vi har party på morötter o äpplebitar i släpet och partyt är slut när jag backar ut dem. Till o med Milagro var motvillig att gå tillbaka till hagen idag :-) o idag var första gången som han inte sprang direkt till sin älskade MAMMMA när jag släppte tillbaka honom.

En gammal bild men den är så fin så den får vara med igen :-)

 

Antal kommentarer: 2

2010-03-15 08:52:46 - Tina, tina_mys@hotmail.com, www.lightningpre.se

Fina, fina bäbisarna. Jag gillar Milagro skarpt:)

Ha det så gott!

2010-03-17 18:07:39 - Charlotte

Han är så otroligt lik sin pappa, fina lilla Milagro! Hoppas du fortsätter rapportera och visa bilder på honom även efter flytten.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)