Butiken

Jag har själv en del produkter i lager hemma och en del produkter säljer jag på Veterinärstationen i Hörby. Det som säljs är sådant som jag själv använder eller sådant som fått väldigt gott betyg av andra. 

SIDAN ÄR UNDER KONSTRUKTION! mer tillkommer

Produkter hund_8403.jpg

Jag har ett litet lager av produkter till hund och katt. Tex Otodine och andra öronrengöringsprodukter, Cystease till katt, medicinsk honungssalva, feliway med mera. Kontakta mig gärna för att se om jag har eller kan ta hem det du behöver! 

bild specific.jpg

Foder från Specific till hund och katt, finns på Veterinärstationen i Hörby - ring eller skicka sms för att höra om vi har eller kan ta hem det du vill ha.

Mina hundar och katter har de senaste ca 15 åren ätit foder från Specific och vi har varit väldigt nöjda! 

 

bild biopremium2.jpg

Biopremium Gut Balancer till häst finns på Veterinärstationen i Hörby.

Jag har använt Biopremium till egen häst som tidigare drabbats av fång, för att hålla tarmfloran i balans. 

bild centaura_5397.jpg

Centaura är en insektsspray som jag har använt till mina hästar i många år. Kombinationen Centaura och Horsol (som inte finns längre) har fungerat väldigt bra på min eksemhäst och gör också livet trevligare för mina andra hästar på vår knott-rika mark. 

bild equimyl_5398.jpg

I år kommer jag att börja använda Equimyl som mjukgörande och klådstillande på mina hästar, speciellt Aéreo som har knotteksem, eftersom Horsol som jag använt tidigare inte går att köpa längre. 

Kommentar