Katternas sida

Katterna måste ju också få vara med på ett hörn. Just nu har jag bara en katt (Simpson), han bor ute på logen och sover varmt o skönt i hästarnas halmbal eller inne i garaget. Jag har inte provat att klickerträna dem än men det kommer kanske. 

Katten Simpson (nästan helsvart) kom till kliniken för avlivning vid ett års ålder eftersom hans matte skulle flytta utomlands. Min kollega förbarmade sig över honom och övertalade mig att ta hand om honom istället, till den förra mattens stora lycka. Han och Pojken blev mycket goda kompisar och de hade stor glädje av varandra. Simpson är en helt underbar katt och jag är väldigt glad över att han fick följa med hem den där dagen, han är nu ca 13 år gammal.

 

Katten Pojken (svartvit) är en hittekatt som bekanta hittade skrikandes och moderlös vid ungefär 3 veckors ålder. De ringde mig och jag hade inte hjärta att avliva den lille kämpen och hans syster (som tyvärr dog vid 6 månaders ålder) och de fick flytta hem till mig. Han är en väldigt kelig katt som kan ett par specialtrick, bland annat att öppna ytterdörrar genom att hoppa på handtaget och att hoppa upp på ens axel genom att hoppa upp bakifrån och sätta klorna i ryggen på en. Inget av tricken görs dock på kommando... Pojken finns tyvärr inte mer.